Tervetuloa neljänteen vuosittaiseen SFaO-kongressiin Helsinkiin 10.-12.4.2015! Kongressin teemana ovat tänä vuonna startupit ja innovaatio. Kongressin koulutusohjelma koostuu luennoista, workshopeista ja trainingeista. Koulutusten lisäksi kongressiviikonlopulle on luvassa hauskaa iltaohjelmaa ja hyvät verkostoitumismahdollisuudet. Kongressi on suunnattu kaikille Suomen farmasian opiskelijoille, mutta myös muiden maiden ja alojen opiskelijat ovat tervetulleita.

Kongressin osallistumismaksu on 20 € SFaO:n ja EPSA:n jäsenille (= Ex Temporen, Fortiksen ja YFK:n jäsenet). Ei-jäsenille hinta on 40 €. Osallistumismaksu kattaa viikonlopun aamupalat, lounaat, kahvit ja lauantai-illan pöytäjuhlan tarjoilut. Kuopiosta ja Turusta tuleville järjestetään tarpeen mukaan yhteiskuljetukset ja majoitukset, joista veloitetaan erilliset maksut. Näitä maksuja tukee SFaO, joten omakustanteeksi ei pitäisi jäädä paljoa!

Kongressiin voi ilmoittautua täyttämällä tämän lomakkeen.

HUOM! Ilmoittautuminen jatkuu maaliskuun ajan, mutta ilmoittauduthan pian, sillä paikkoja kongressiin on rajoitetusti ja aikaisella ilmoittautumisella autat kongressin järjestelyissä!

Tapahtumapaikkana toimii Käärmeenpesä Sörnäisten rantatie 33 C, 4. kerros.
SFaO-kongressin löydät myös Facebookista.

Kongressin ohjelma