Toimikunnat ja valiokunnat

Tällä sivulla esitellään SFaO:n hallituksen alaisia toimikuntia ja työyhmiä sekä yhdistyksen kokouksissa perustettuja valiokuntia sekä niiden toimintaa.


Jäsenlehtitoimikunta

Jäsenlehtitoimikunta vastaa SFaO:n jäsenlehden Pharmaca Studentican toimittamisesta. Jäsenlehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: ensimmäinen numero julkaistaan huhtikuussa ja toinen numero SFaO:n risteilylle ja Farmasianpäiville.

Mikäli sinulla on intoa lähetä mukaan jäsenlehtitoimikuntaan, ota yhteyttä pharmaca.studentica (a) sfao.net!


SFaO-kongressi 2015 toimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää koulutuksellinen kesäkongressi suomalaisille farmasian opiskelijoille. Idea kongressista oli virinnyt jo aikaisemmin, ja vuonna 2012 olikin suomalaisten oman kongressin debyyttivuosi. Kansallisen kongressin mallia on haettu maailmalta.

Mikäli sinua kiinnostaa olla mukana järjestämässä kolmatta SFaO-kongressia, ota yhteyttä osoitteeseen projects (a) sfao.net.


SFaO Risteily 2015 toimikunta

SFaO on viimevuosina juhlistanut ikääntymistään keräämällä suomalaiset farmasian opiskelijat yhteiselle SFaO-risteilylle. Vuonna 2015 on aika juhlistaa SFaO:n 35-vuotista taivalta.

Risteilytiimin jäsenenä pääset mukaan järjestämään SFaO 35v -risteilyä, ota siis yhteyttä projects (a) sfao.net.


Paikallistoiminnan toimikunnat

Paikallisen toiminnantoimikunnat järjestävät yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa tapahtumia farmasian vaihto-opiskelijoille ja kotikansainvälistymisestä kiinnostuneille suomalaisille farmasian opiskelijoille eri kampuksilla.

Mikäli sinulla on intoa lähetä mukaan paikallisentoiminnan toimikuntiin ota yhteyttä yhteydenotot (a) sfao.net ja laita viestin aiheeksi paikallinen toiminta / (opiskelukaupunkisi).


ESEG-työryhmä

ESEG-työryhmä järjestää ohjelmaa suomeen SEP- ja IMP-vaihtoon tuleville opiskelijoille sekä auttaa heitä käytännön asioissa harjoittelun alussa. Työryhmään voi osallistua ympäri suomea. Aktiivista toimintaa toivotaan erityisesti lähelle kaikkia paikkakuntia, joihin ulkomaalaisia harjoittelijoita saapuu. Vuoden 2013 kaikki harjoittelupaikat eivät ole vielä varmistuneet. Työryhmän toiminta painottuu kesään ja alkusyksyyn.

Mikäli sinulla on intoa lähetä mukaan ESEG-työryhmään ota yhteyttä yhteydenotot (a) sfao.net ja laita viestin aiheeksi ESEG.


Valiokunnat

Vuonna 2015 SFaO:ssa toimii kaksi valiokuntaa: Verkkosivuvaliokunta sekä Reception Committee (RC). Verkkosivuvaliokunta vastaa verkkosivu-uudistuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoite on saada uudet verkkosivut valmiiksi vuonna 2015. Valiokunnan puheenjohtajana toimii Alpo Turunen,alpot[a]student.uef.fi
Reception Committee -valiokunta vastaa 39. EPSA Annual Congress:in järjestämisestä Helsingissä vuonna 2016. RC:n puheenjohtajana toimii Heidi Jäntti, heidi.s.jantti[a]outlook.com

Liiton kokous voi perustaa valiokuntia. Aiemmin toiminnassa olleita valiokuntia ovat olleet mm. Strategiavaliokunta (2012-2013) ja Edunvalvontatyön sääntötyöryhmä (2011-2012).