< SFaO
Tervetuloa Suomen Farmasian Opiskelijajärjestöt ry:n sivuille!Suomen Farmasian Opiskelijajärjestöt, eli tuttavallisemmin SFaO, on farmasian alan opiskelijoiden kattojärjestö, joka tuo kaikki Suomen farmasian opiskelijat yhteen. SFaO:n jäseniä ovat paikalliset ainejärjestöt: Ex Tempore, Fortis ja YFK sekä heidän opiskelijansa, tai suorat henkilöjäsenet.

Pyrimme yhdistämään kaikki Suomen farmasian opiskelijat järjestämällä koulutuksellisia mutta myös rennompia tapahtumia kotimaassa. Toiminnallamme edistämme farmasian opiskelijoiden yhteiskunnallista asemaa osallistumalla opiskelijoiden edunvalvontaan sekä itsenäisesti että erilaisten valtakunnallisten ja kansainvälisten työryhmien kautta.

Olemme vaikuttamassa kansanvälisissä farmasian alan järjestöissä ja mahdollistamme kaikille Suomen farmasian opiskelijoille monia tapoja kansainvälistyä. Meidän kauttamme on mahdollista lähteä kansainväliseen harjoitteluvaihtoon apteekkeihin, teollisuuteen tai tutkimukseen melkein minne päin maailmaa tahansa sekä tietysti toimia kotimaassa seurana Suomeen tuleville vaihto-opiskelijoille. Lisäksi meidän kauttamme on tarjolla kongressimatkoja sekä rennompia alaamme tavalla tai toisella liittyviä ulkomaanmatkoja.