HarjoitteluvaihtoprojektitSFaO koordinoi Suomessa kahta eri harjoitteluvaihto-ohjelmaa, maailmanlaajuista IPSF:n SEP-harjoitteluvaihtoa ja euroopanlaajuista EPSA:n IMP-harjoitteluvaihtoa.


Maailmanlaajuiseen SEP-harjoitteluvaihto-ohjelmaan hakiessasi voit lähteä 1-3 kuukauden mittaiseen harjoitteluvaihtoon apteekkiin, sairaala-apteekkiin tai yliopistotutkimukseen melkein minne päin maailmaa tahansa. SEP-harjoitteluvaihtoon lähdetään yleensä kesäaikaan, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia.

SEP-harjoitteluvaihdossa pääset näkemään millaiselta farmasian ala näyttää muualla maailmassa ja saat samalla tutusta harjoitteluvaihtomaasi kulttuuriin. SEP-harjoitteluvaihto sopii missä vaiheessa opintojaan tahansa oleville opiskelijoille.

Lisäinformaatiota IPSF:n SEP-vaihdosta löydät klikkaamalla kuvaa tai tästä!Euroopanlaajuinen IMP-harjoitteluvaihto-ohjelma on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille opiskelijoille, jotka haluavat mahdollisuuden kansainväliseen työkokemukseen ennen työelämään siirtymistä. IMP-harjoitteluvaihto kestää 3-12 kuukautta ja paikkoja on pääasiassa lääketeollisuudessa ja -tutkimuksessa ympäri Eurooppaa.

Lisäinformaatiota EPSA:n IMP-vaihdosta löydät klikkaamalla kuvaa tai tästä!